LGF_logo1-HVIT

Velkommen til oss

Din utgivelse billigst til leser

Vi er Norges største på plastpakking, adressering og utsendelse av magasiner.

Fra 1.jan 2020 så er vi også hoveddistribusjonspartner for helthjem i Norge. Dette kommer både store og små utgivere til gode fordi vi har de beste portoprisene og driver rasjonelt. Om du er liten eller stor vil du alltid få din egen prosjektleder her hos oss som følger din produksjon fra A til Å.

VELKOMMEN TIL OSS. VI HJELPER DEG Å NÅ DINE MÅL.

Vi er en bedrift som hjelper deg som utgiver med å optimalisere distribusjon av dine trykksaker med vår maskinpark og 150 ansatte.

vår Service

Vi har de beste avtaler med Bring, PostNord og HeltHjem og flere som daglig henter / leverer paller, pakker og magasiner

Prosjektledelse

Din egen prosjektleder her hos oss sørger for at alt av materie, filer samt datoer overholdes etter avtale

Portooptimalisering

I Norge/Norden har det blitt flere tilbydere innen porto/distribusjon, vår jobb er å ha oversikt over deres forskjellige betingelser og finne den beste løsningen for deg som utgiver

Plastpakking/adressering

Lundeby Mailing har 12 produksjonslinjer som til sammen kan plastpakke/adressere over 100.000 magasiner pr time. Flere linjer har mulighet for selektiv pakking av bilag og magasiner til dine abonnenter.

Distribusjon

Lundeby Mailing sørger for henting og levering etter kundens ønsker. Vi har gode avtaler med Bring / Postnord som daglig henter og leverer paller, pakker og magasiner hos oss.